pozvánka na noc vědců/invitation to researcher night

Přijďte 6 . října 2023 od 18 hodin a pozvěte své přátele! VVI NanoEnviCz se podílí na organizaci Noci vědců mimo jiné i v Ústavu fyzikální chemie J. Heyrovského AVČR, v.v.i., kde předvede svůj program - Tajemství elektrokatalýzy a Tajemství mikroskopie. Dále můžete navštívit také VVI NanoEnviCz pracoviště na Univerztě Palackého v Olomouci. https://www.nocvedcu.cz/organizace/univerzita-palackeho-v-olomouci

UFCH JH:

První ročník Noci vědců v loňském roce se obzvlášť vydařil. Byli jsme překvapeni množstvím návštěvníků, kteří loni přišli do našeho ústavu a zajímali se o chemii a naši práci. Povzbudilo nás to, a proto jsme se rozhodli zapojit i tentokrát. Tématem letošní Noci vědců je TAJEMSTVÍ.

Tento večer budou pro malé i velké návštěvníky připravena stanoviště s chemickými experimenty, chemické divadlo, prohlídky laboratoří, hudební vystoupení a mnoho dalšího. Těšíme se opět na zvídavé publikum, pro které připravujeme inspirativní a tajemnou atmosféru.

UPOL:

vůj program představí všechny fakulty Univerzity Palackého v Olomouci (UP), interaktivní muzeum/centrum popularizace vědy Pevnost poznání, Český institut výzkumu a pokročilých technologií UP (CATRIN), Vědeckotechnický park UP, Knihovna UP, Ústav experimentální botaniky AV ČR či Fakultní nemocnice Olomouc.

https://www.nocvedcu.cz/organizace/univerzita-palackeho-v-olomouci

Přílohy

pozvánka

Back to List